Kommende aktiviteter

Sjekk gjerne innom denne siden med jevne mellomrom for å holde deg uppdatert om kommende aktiviteter.

OLAVSGAARD, Quality Hotel Olavsgaard / 5.-6. april 2019

#Get ready for spring!

MSD Animal Health og Norsk Dyrepleier- og Assistentforening ønsker å gi dere to dager med faglig og motiverende innhold, som vi håper kan være nyttig for dere og for dyreklinikken. Basert på ønsker fra flere har vi gitt plass for en oppfrisking i medisinregning. Stigende temperatur om våren betyr også at flåtten våkner til liv, og med dette følger mange spørsmål om flått og flåttbeskyttelse fra dyreeiere. Om sommeren øker også antall utenlandsreiser med hund og katt. Det er mye å tenke på når man skal ut å reise med dyr til andre land, og det er ikke alltid lett å finne svar.

Dag 1: Kristian Natland, fra MSD, vil snakke om flått, flåttbårne sykdommer og om det å reise utenlands med hund og katt. Lotte Marie Poulsen, fra Veterinærhøgskolen, vil holde foredrag og ha praktisk workshop i medisinregning. Grenseveterinæren, Marit Forbord, vil prate om det å bringe kjæledyr inn til Norge.

Dag 2: Christian Kolthoff, fra PraQtice, vil holde foredrag og workshop rundt temaene motivasjon, arbeidsglede og teamwork.

> Mere informasjon om seminaret

> Til påmelding